Voorstelrondje
Extensions
Hairweave
Het haar
Fotoalbum
Prijzen
Afspraak maken...
Contactformulier

Extensions

De meest voorkomende en bekende manier van haarverlengen is uiteraard d.m.v. hairextensions. Je kunt combineren met kleuren, het blijft lang zitten en het ziet er erg natuurlijk uit. Ik werk voornamelijk met haar van SoCap, maar op aanvraag natuurlijk ook met Indian Gold, Great Hair etc.  

Ik ga als volgt te werk:

Je maakt eerst een afspraak om het merk, de soort en de kleur haar uit te zoeken. Hierbij kan ik gelijk inschatten hoeveel extensions voor jou het mooiste resultaat geeft. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes, structuren, merken en kleuren. Zodra dit allemaal bepaald is, ga ik het haar bestellen, en is het meestal binnen twee dagen binnen. Dan kunnen we een afspraak maken om het haar erin te zetten. Ik heb ook verschillende soorten haar op voorraad, maar dat zijn de meest voorkomende kleuren en structuren.

Je kunt voor de verandering ook een keer kiezen voor extensions van Fun Colors. Dit zijn plukjes haar in een felle kleur waarvan je er een paar in je haar kunt laten zetten.

Het haar wordt erin gezet door middel van een verwarmde tang, waarmee ik de waxjes aan je eigen haar vastzet. Het geeft een mooi resultaat en je kunt er maximaal 3 of 4 maanden plezier van hebben. Ik geef je ten slotte ook nog wat verzorgingstips, zodat je er lang van kunt genieten.

Creatief met haar | s.weerd3@gmail.com